Privacy en bescherming van de ontvangen informatie

Privacyverklaring

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 18 maart 2018

Deze privacyverklaring is van toepassing op de website en diensten van Jobs4tourism.be (hierna “wij”, “ons” genoemd).

Wij hechten enorm veel belang aan de privacy van onze klanten en bezoekers van onze website. Met deze reden gaan wij uw gegevens alleen verwerken op een manier die conform is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR).

Persoonsgegevens die wij verzamelen

Wij verzamelen gegevens om efficiënt te kunnen werken en u de beste ervaringen met onze producten en diensten te kunnen bieden. U geeft een aantal van deze gegevens (optioneel) rechstreeks aan ons door, bijvoorbeeld wanneer u een account aanmaakt op onze website, u een demo-account aanvraagt,…

Gegevens die wij verzamelen:

  • Contactgegevens: voornaam, naam, adresgegevens, email, telefoonnummer
  • Professionele gegevens: Bedrijfsnaam, BTW-nummer

Wij registreren ook informatie over het bedrijf waarin onze leden en/of prospecten werken (bv: BTW- nummer, activiteitensector,…).

Lees zeker ook onze cookie statement.

Waarvoor gebruiken wij deze persoonsgegevens?

De persoonlijke informatie die u ons verstrekt, kan worden gebruikt om onze relatie met u te beheren, of om de website en aan u gerelateerde diensten aan te passen of te verbeteren. Verder verwerken we uw gegevens ook om uw aankopen correct af te handelen.

We kunnen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken voor marketingdoeleinden, u promotiemateriaal of mededelingen te sturen met betrekking tot diensten die door ons worden geleverd en waarvan wij denken dat ze interessant voor u kunnen zijn.

U kunt op elk moment verzoeken dat we stoppen met het sturen van communicatie, e-mails of andere correspondentie. Dit kan zonder motivering en gratis door bijvoorbeeld op de daartoe voorziene uitschrijflink te klikken, onderaan ieder e-mailbericht.

Een overzicht van onze verwerkingsactiviteiten:

  • Nieuwsbrief uitsturen
  • Account op de website beheren
  • Verbeteren van de service
  • Klantenservice aanbieden
  • Klachten afhandelen

Hoe lang houden wij persoonsgegevens bij?

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan wat strikt noodzakelijk is om de doeleinden te realiseren die in deze privacyverklaring worden uiteengezet. Indien u verdere informatie wenst omtrent de exacte termijn, kan u ons steeds contacteren.

Overdracht van gegevens aan derden

Uw gegevens worden onder geen beding doorgegeven aan derde partijen.

Veiligheid van uw persoonsgegevens

Wij doen er alles aan om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te beschermen. We gebruiken passende technische en organisatorische maatregelen op een zodanige manier dat de verwerking voldoet aan de vereisten van de nationale en Europese wetgeving

Uw rechten

Recht van toegang en inzage

U heeft het recht om op elk moment gratis kennis te nemen van uw persoonsgegevens, alsook van het gebruik dat Wij van uw persoonsgegevens maken.

Recht van verbetering, verwijdering en beperking

U heeft steeds het recht om ons te verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen, u kan dit ook zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. U erkent dat bij weigering van mededeling of verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens, bepaalde diensten en producten niet leverbaar zijn. U mag eveneens vragen om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken.

Recht van verzet

U beschikt eveneens over een recht van verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen. Daarnaast heeft u steeds het recht om zich te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing; in dergelijk geval hoeft u geen redenen op te geven.

Recht van vrije gegevensoverdracht

U beschikt over het recht om uw persoonsgegevens die door ons verwerkt worden in gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm te verkrijgen en/of aan andere verantwoordelijken over te dragen.

Recht van intrekking van de toestemming

Wanneer de verwerking gebaseerd is op uw voorafgaande toestemming, beschikt u over het recht om deze toestemming in te trekken.

Recht om klacht in te dienen

U beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie: Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, email: commission@privacycommission.be.

Wijzigingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Wij behouden het recht deze privacyverklaring op elk moment te wijzigen of te actualiseren.

Wanneer wij wijzigingen aan deze verklaring openbaar maken, veranderen wij de datum van de "laatste update" van de verklaring. Bij belangrijke wijzigingen, zullen wij dit op onze homepage vermelden. Niettegenstaande raden wij u aan om onze privacyverklaring periodiek door te lezen.

Vragen en feedback

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, kunt u contact met ons opnemen

Gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan deze website worden cookies op de harde schijf van je computer of mobiel toestel geplaatst.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat wij op je computer of mobiel toestel opslaan wanneer u de website bezoekt.

Cookies worden meestal gebruikt om websites optimaal te laten functioneren, om de handelingen van de bezoekers van de website bij te houden, om login-gegevens te bewaren, etc. Er zijn verschillende soorten cookies die onderscheiden kunnen worden naar gelang hun oorsprong, functie en levensduur.

Welke cookies gebruiken wij en waarom?

Wij gebruiken in eerste instantie “First party cookies”. Dat zijn technische cookies die gebruikt worden door de website en die tot doel hebben de site optimaal te laten functioneren. Voorbeeld: instellingen die de gebruiker bij de vorige bezoeken aan de site heeft gedaan.

Wij gebruiken verder nog een aantal “Third party cookies”. Dat zijn technische cookies die gebruikt worden door derde partijen en die tot doel hebben ons te informeren over je browsing gedrag en over je technische gegevens.

Welke soorten cookies zijn er en waarvoor dienen ze?

1. Essentiële cookies

Essentiële cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om een website te laten functioneren. Ze zorgen ervoor dat basisfuncties zoals paginanavigatie, beveiliging en laadtijd kunnen werken.

2. Functionele cookies

Functionele cookies zijn cookies die informatie over je keuzes en voorkeuren op een website bijhouden. Zo onthouden ze bijvoorbeeld je taalkeuze, inloggegevens of de regio waarin je woont.

3. Analytische cookies

Analytische cookies verzamelen informatie over het gedrag van websitebezoekers en de prestaties van de website. Aan de hand van de resultaten kan de website verbeterd worden en krijgen bezoekers een betere gebruikservaring.

4. Marketing cookies

Marketing cookies volgen het surfgedrag van websitebezoekers en stellen op basis daarvan een gebruikersprofiel samen. Dat profiel wordt gebruikt om de surfervaring persoonlijker te maken en bijvoorbeeld gepersonaliseerde aanbiedingen, advertenties, nieuwsbrieven en dergelijke te tonen die overeenstemmen met je interesses.

Welke cookies worden er geplaatst via onze site?

.ASPXFORMAUTH (sessie cookie)

  • Type: first party
  • Soort: essentiële cookie
  • Levensduur: sessie
  • Doel: deze cookie laat communicatie toe tussen webserver en browser en slaat tijdelijk informatie van je sessie op. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je niet op elke pagina opnieuw moet inloggen.

language (sessie cookie)

  • Type: first party
  • Soort: essentiële cookie
  • Levensduur: 1 jaar na laatste bezoek
  • Doel: bijhouden van de taalkeuze van de gebruiker

__utma (Google Tag Manager)

  • Type: third party
  • Soort: analytische cookie
  • Levensduur: 2 jaar
  • Doel: unieke gebruikers en sessies van elkaar onderscheiden

__utmb (Google Tag Manager)

  • Type: third party
  • Soort: analytische cookie
  • ­Levensduur: 30 minuten
  • ?Doel: bepaalt nieuwe sessies en bezoeken

__utmc (Google Tag Manager)

  • Type: third party
  • Soort: analytische cookie
  • Levensduur: sessie
  • Doel: werkt samen met de __utmb cookie om zo nieuwe sessies van terugkerende bezoekers te identificeren

__utmt (Google Tag Manager)

  • Type: third party
  • Soort: analytische cookie
  • Levensduur: 10 minuten
  • Doel: vertraagt de verzoeksnelheid en zorgt er zo voor dat gegevensverzameling op sites met veel verkeer beperkt wordt.

__utmz (Google Tag Manager)

  • Type: third party
  • Soort: analytische cookie
  • Levensduur: 6 maanden
  • Doel: identificeert de bron die je naar onze website heeft geleid

datr, act, sb, presence, fr, wd, xs, c_user, dpr (Facebook.com)

  • Type: third party
  • Soort: marketing cookies
  • Levensduur: sessie en blijven maximum 2 jaar bewaard
  • Doel: maakt een gebruikersprofiel aan om relevante advertenties op Facebook te tonen.

SSID, SID, SAPISID, APISID, HSID, SS, NID, SIDCC (google.com)

  • Type: third party
  • Soort: analytische en functionele cookies
  • Levensduur: varieert van einde sessie tot 2 jaar na de sessie
  • Doel: slaat voorkeuren en informatie van de gebruiker op wanneer deze pagina’s bezoekt waarop Google Maps of YouTube geïntegreerd zijn

NID, SID, APISID, 1P_Jar (google.com)

  • Type: third party
  • Soort: marketing cookies
  • Levensduur: maximum 1 jaar
  • Doel: laten aangepaste advertenties zien op Google-websites op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties.

CONSENT, UULE, DV (google.com)

  • Type: third party
  • Soort: analytische en marketing cookies
  • Levensduur: wordt maximum 2 jaar bewaard
  • Doel: verzamelt data voor Google Analytics, om zo een anoniem gebruikersprofiel te kunnen samenstellen en om te meten of advertenties effectief zijn.

_ga (google.com)

  • Type: third party
  • Soort: analytische cookie
  • Levensduur: 2 jaar na sessie
  • Doel: meet anoniem hoe gebruikers de website gebruiken

_gid (google analytics)

  • Type: third party
  • Soort: analytische cookie
  • Levensduur: 24una de laatste sessie
  • Doel: website gebruikers anoniem onderscheiden

Vars.hotjar (hotjar.com)

  • Type: third party
  • Soort: analytische cookie
  • Levensduur: 1 jaar na sessie
  • Doel: bezoekersgedrag analyseren adhv heatmaps, funnel tracking, user polls, surveys en meer.

Extra privacy informatie van Google

Hoe kan je de cookies uitschakelen?

Je kan de cookies uitschakelen, verwijderen of de instellingen voor cookies aanpassen, al zal onze website in dat geval niet optimaal meer kunnen werken. Wil je de instellingen voor cookies toch aanpassen? Dan kan je de help functie van je browser gebruiken om dit te wijzigen.